Circular Escolar. ACTIVITATS FINAL D'ANY...I TRIMESTRE

Benvolgudes famílies, vos volem informar d'una sèrie de qüestions:

● Dimecres dia 19 de desembre, obrirem el Gestib per a què pogueu consultar els informes d'aquesta primera avaluació. Si voleu comentar les notes amb els tutors, ho podreu fer dijous dia 20, de les 14'00 a les 15'00h, avisant abans als tutors per a què ho tenguin present.
Com ja sabeu, per accedir al Gestib Famílies necessitau un usuari i una contrasenya en vigència. Recordau que si la contrasenya ha

caducat, està bloquejada o no la recordau, vosaltres mateixos ho podreu gestionar des de
casa.
En la pantalla d'accés a l'aplicació, disposau d'un botó “ He oblidat la contrasenya” que vos servirà per enviar la petició per a què vos proporcionin una nova contrasenya que vos serà facilitada via SMS.
● Si teniu qualque dubte, estam a la vostra disposició.
● La festa de Nadal serà divendres dia 21.
A les 9'30, i com cada any, l'APIMA de la nostra escola convidarà els nins i nines a menjar xocolata amb ensaïmada.
 A les 11'30, a l'església, totes les famílies estau convidades a assistir al concert de Nadales i poesies que tots els nins i nines han preparat amb molta il·lusió. També vendrà el patge reial per a recollir les cartes dels reis!
Aquest dia, els pares i mares podreu endur-vos els vostres fills i filles en haver acabat la festa; si no podeu venir vosaltres, i els ha de recollir una altra persona, ho heu de deixar especificat a l'agenda. Els infants que no siguin recollits, hauran d'esperar a les 14'00h com cada dia.

I per part nostra, només resta desitjar-vos unes Bones Festes i Bon 2019!!

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!