Circular APIMA. SERVEIS DE MATINERA I MENJADOR

Benvolgudes famílies, enguany, els serveis d’escola matinera i menjador escolar no es gestionaran de la mateixa manera que el curs passat. La causa és que ha canviat l’empresa que durà endavant el servei de menjador i també la d’escola matinera.

ESCOLA MATINERA
El servei s’ofereix de les 8’00 a les 9’00h. L’entrada es farà per la barrera que dóna accés al pati de l’escola, devora el camp de futbol. El

preu mensual del usuaris fixos ( a partir de 3 dies per setmana), és de 30€. Es farà un descompte del 10% a les famílies amb més d’un fill/a que facin ús del servei. El preu per dies esporàdics és de 3€. En el cas dels fixos, es farà el pagament a direcció del centre dins els cinc primers dies de cada mes. Pel que fa als esporàdics, podreu abonar els 3 € per nin/a la monitora el mateix dia.

MENJADOR ESCOLAR
El servei de menjador comprèn de les 14’00 fins a les 16’00h, encara que podeu venir a recollir els vostres fills abans d’aquesta hora. L’empresa que té l’adjudicació del nostre centre aquest curs escolar, és La Productora. El preu del servei per als nins fixos ( tres o més dies per setmana), és de 6’50€ per dia. El preu del servei per a usuaris esporàdics, és de 7€. En el cas dels fixos, dins els cinc primers dies de cada mes, haureu d’anar a la direcció del centre, i fer el pagament per els dies que
fareu ús del servei ( segons els dies lectius del mes) En el cas dels esporàdics, podreu comprar uns tiquets que emprareu quan en tengueu necessitat. Els pagament d’ambdós serveis es farà en metàl·lic .

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!