Entrevista. CÈSAR, EDUCACIÓ FÍSICA I TIC

Avui entrevistarem a en Cèsar, mestre de l’espai “RedaccióTic” i Educació Física a la nostra escola.

-T’agrada la feina que tens? És la feina que vaig triar i que volia fer. Això sí, també reconec que com tothom qualque vegada necessito desconnectar.

-Perquè vares decidir fer aquesta feina? Quan era ben jove ja m’agradava molt fer tasques de monitor i entrenador esportiu. Quan vaig triar la carrera a estudiar no vaig tenir molts de problemes per decidir-me.

-Estàs content amb els alumnes que tens? No se tracta d’estar content amb ells o no, si no que hem de fer tot el possible per a que evolucionin el màxim. Sí que puc dir que estic satisfet amb el seu rendiment.

-Quant de temps fa que fas feina amb les TIC? Quan vaig arribar a aquesta escola, ja fa molts anys, me varen proposar encarregar-me del tema ja que m’agradaven aquestes coses. Se podria dir que va ser el principi d’aquesta tasca.

-Què és el que has trobat més difícil de la teva feina? Hi ha molts d’aspectes complicats: relacions, comportaments, burocràcia, actituds… no m’atreveixo a destacar-ne una

-Hi ha qualque anèdocta divertida que ens vulguis contar? No sé, potser les vegades que mestres de la part de Palma han triat fer feina a aquesta escola perquè se pensaven era el Son Macià de Marratxí. O quan, fent feina a una altra escola, vaig acompanyar un alumne que s’havia enviat una clau!!!

Moltes gracies per la teva informacio i per el teu temps adeu .

(JoanS 5è)

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!