Circular Escolar. SANT ANTONI

Benvolgudes famílies, com cada any, des de l'escola i l'Associació de Pares i Mares, volem celebrar la festa de Sant Antoni fent un fogueró on hi participi tota la comunitat educativa.
El fogueró serà dimarts dia 16 a l'escola ; La direcció general de planificació, ordenació i centres ha autoritzat als centres educatius de la comarca de Manacor la modificació de l'horari del centre per aquest dia,i la jornada educativa serà de les 9'00h a les 12'00h.

Des del Claustre de professors, hem valorat que aquesta és una activitat on hi participam les famílies, els infants i els mestres, i per tal de donar-li la importància que té, feim la festa en horari lectiu i així tots els infants en poden gaudir.
Els pares i mares podeu venir a partir de les 10'00h; ballarem amb els dimonis, cantarem i després podrem començar a torrar. Les entrades i sortides, aquest dia, es faran per la porta del parc. Vos demanam que aviseu als tutors i tutores en endur-vos-en els vostres
fills i filles. El bus que torna els infants a Cales de Mallorca partirà a les 12'00h.
L'Apima aportarà pa, beure i dolç. Vosaltres heu de dur el que voleu torrar i els plats i tassons que necessiteu . Els pares que no pogueu venir, pensau a posar qualque cosa per torrar als vostres fills, ja que si no duen res, no podran participar de la festa de la mateixa
manera que els seus companys; els seus tutors s'encuidaran d'ajudar-los a torrar.
Per fer més festa, els nins i nines poden venir vestits de color vermell i negre.

VISCA SANT ANTONI!

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!